Biztonságos fülbelövés már újszülött kortól!

Bizonyítottan bőrbarát, kizárólag minőségi alapanyagokból (orvosi titánból és orvosi plasztikból) készült ékszerekkel dolgozunk. A Blomdahl orvosi füllyukasztó eljárást már 1985 óta fejlesztik Svédországban, így a minőség garantált!

Miért válassza a Blomdahl
orvosi fülbelövést?

Az otthona kényelmében

Sokkal megnyugtatóbb a babának/gyermeknek, ha ismerős környezetben kerül sor az első ékszer behelyezésére. Székesfehérvár 15 kilóméteres körzetében ingyenes a kiszállás, a távolabbi településekre 70 Ft/km áron vállaljuk a kiszállást.

Orvosi minőségű alapanyagok, fertőzésveszély nélküli behelyezés

Az orvosi műanyagból és titánból készült ékszerek egy steril kapszulában érkeznek, a felhelyezés előtt nem érintkezik semmivel, kizárólag a pisztollyal. A termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen.

Apró súly az apró füleknek

A fülbevaló súlya nagyon fontos a gyermekeknél. A Blomdahl medical plastic fülbevalók súlya csak 0,1 g, a Blomdahl titanium fülbevalóké 0,24 g. A "nagy" súlyú fülbevalók lehúzhatják, elnehezíthetik a fület, így esztétikai szempontból nem túl vonzó látványt nyújtanak.

Hogyan történik a füllyukasztás?

A Blomdahl orvosi lyukasztás menete eltérő a fül, az orr és a köldök esetében. Az alapelv azonban mindig ugyanaz: Megvédeni Önt a fertőzésektől! Steril, egyszer használatos termékeket alkalmazunk. A bőr alapos fertőtlenítésével és azon pont bejelölésével kezdünk, ahová az ékszert szeretné. Ezután a lyukasztás steril ékszerrel történik, amely egy steril, eldobható kazettában helyezkedik el. Az Ön bőrével közvetlenül érintkező részek steril csomagolásból származnak, az Ön bőre az első, amivel a csomagolás felbontása után érintkeznek. Célunk az egészség megőrzése. Termékeink és módszereink is úgy lettek megtervezve, hogy a lyukasztás során megvédjenek a fertőzések ellen.

Időpontfoglalás,
további információ